ROXY

ROXY er OXY og svenske Reform Society´s  lykkelige bonusbarns projekt, sat i verden for at skabe positiv forandring.

ROXY er et holdningsdrevet kommunikationsbureau, der hjælper sine samarbejdspartnere gennem udvikling og eksekvering af digitale strategier, der påvirker og engagerer. 

Med ROXY tilbyder vi et skarpt alternativ til traditionelle kampagner i form af et strategisk engagementsbureau, der tager afsæt i den udvikling, der de seneste år har præget kampagner og Agenda Setting: mere holdning, bæredygtige værdier og fornuftigt ressourceforbrug, herunder primært på digitale medier. Vi mener selv, at vi i samarbejdet skaber Nordens bedste eksekverings-metodik på kampagneområdet.

Bureauet har netop ansat Anna Hagemann Rise som CEO. Med sin store erfaring fra en international og succesfuld start-up som Froosh er Rise den helt rigtige profil til at udvikle og lancere digital og politisk kampagnekommunikation.

ROXY bygger videre på Reform Societys eksisterende, danske afdeling Reform Act, der formelt skifter navn til ROXY med det forskudte budgetårs begyndelse 1/9 2020. Bureauet har fra starten markeret sig med en række interessante kunder, herunder Dagrofa, Danmarks Almene Boliger, AIDS-Fondet. Alzheimerforeningen, The European Greens m.fl. 

Velkommen til de tre skarpe profiler i ROXY:

Anna Hagemann Rise, Bureauchef
Jakob Åstrøm, Creative Director
Rune Nordstrøm, Strategic Client Director

ROXY's egen hjemmeside

TEAM

Email:
Phone: