Sætte retning.

Påvirke.

Forandre.

Velkommen til Oxymoron.

Ydelser

 

Vi er Danmarks skarpeste rådgivere inden for strategisk kommunikation.

Vi hjælper virksomheder og organisationer særligt inden for energi, infrastruktur og byggeri til øget indflydelse gennem strategi og analyse, Public Relations og politikudvikling. 

Strategi og analyse
PR & medier
Politikudvikling
Strategi og analyse

OXY udvikler strategier, der samler forretning, organisation og kommunikation. Strategierne kan have forskellige navne – forretningsstrategi, grundfortælling, kommunikationsstrategi. Fælles er, at strategien er udgangspunktet for hverdagens konkrete handlinger. OXY laver også omdømme- og imageanalyser ud fra både eksplorative, dybdegående interviews og kvantitative analyser i samarbejde med anerkendte analyseinstitutter.

PR & medier

Alle virksomheder og organisationer rummer viden. Viden i form af nyheder, indsigter, holdninger, trends, tal, fakta, mennesker, knowhow. Viden, som i langt de fleste tilfælde fortjener at blive delt. Internt og eksternt. OXY hjælper med at finde de strategisk og taktisk relevante historier. Vi omsætter og oversætter viden til gode vinkler. Vi skriver og producerer i genrer og kanaler, der passer til formålet.

Politikudvikling

De politiske beslutningsprocesser forandrer sig både internationalt, nationalt og i kommunerne. Der er nye krav til politikerne – og nye muligheder for både virksomheder og NGO’er i forhold til at skabe og forme fremtidens lovgivning. OXY bidrager til politikudvikling og nye løsninger gennem innovation og partnerskaber. Det langsigtede perspektiv kalder vi Agenda Setting. Det kortsigtede er vi ikke bange for at kalde lobbyisme.